Crear actividad
Jugar Completar texto
Per preparar la massa necessitarem : una mica de sal , un ou , farina de blat , 250 mil·lilitres ____________________ , i un bol .

Primer de tot , afegim una bona quantitat de ____________________ al bol . Fem un forat al mig , i posem una bona quantitat de ____________________ i , després , l'ou . Comencem a remenar amb l'ajuda de la ____________________ i a poc a poc , mentre remenem , anirem afegint ____________________ . Continuarem remenant per barrejar bé els ingredients , i anirem afegint tanta ____________________ com necessitem fins que la massa sigui ____________________ i ____________________ . A continuació començarem a pastar amb les mans sobre de la taula fins que ens quedi una massa ____________________ . Així , cobrirem la massa i la deixarem reposar durant ____________________ hora .

Mentrestant , escalfarem aigua en una olla fins que comenci a bullir i prepararem el farcit . Per a preparar el farcit necessitarem una ceba , dues dents d'all , carn picada de ____________________ i de ____________________ amb sal i pebre , i un motlle de raviolis . Una vegada ha passat la mitja hora , recuperarem la massa i tallarem una ____________________ . L'estirarem fins que quedi fina i la posarem sobre del motlle , per a després introduir una mica de ____________________ . A continuació repetirem el primer pas amb una altra porció de massa i la col·locarem sobre l'anterior , utilitzant el ____________________ per ajudar - nos . A continuació ja podrem desemmotllar i bullir els raviolis cinc minuts .

Un cop cuinats es poden menjar amb ____________________ , pebre , maionesa . . .