Crear actividad
Jugar Crucigrama
1 L'organització és el fet o el resultat d'organitzar. L'organització d'un curs és més complicada del que sembla.
2 Que treballa molt, que li agrada treballar. Les persones treballadores aviat acaben la feina.
3 La comunicació és el fet de comunicar alguna cosa o de comunicar-se dues o més persones. La ràdio, la televisió i el telèfon són mitjans de comunicació.
4 Una persona té iniciativa si és la primera a proposar i organitzar les coses. Es diu que algú pren la iniciativa quan és el primer a fer una cosa i s'avança als altres. La indústria japonesa porta la iniciativa en alguns productes electrònics.
5 Que agrada, que produeix una bona sensació. Les roses fan una olor agradable.
6 L'adaptació d'algú o d'alguna cosa és el fet d'adaptar o d'adaptar-se. L'adaptació d'alguns animals a un clima molt diferent del seu és difícil.
7 Que inspira o que té simpatia. Quan una persona ens és simpàtica, ens agrada estar amb ella.
8 Una persona o una cosa té interès per a nosaltres si ens desperta un sentiment d'estima, si ens agrada i ens crida l'atenció. Si una novel·la no té cap interès, aviat deixem de llegir-la.
9 Una persona tolera una cosa si la deixa fer o no la impedeix encara que no li agradi. Els sorolls nocturns que no deixen dormir no s'han de tolerar.
10 Que indica que una cosa hi és, que funciona, que ha tingut lloc. Si una prova d'embaràs és positiva, una dona sap que tindrà una criatura
10
1
2
8
9
3
4
7
6
5