Crear actividad
Jugar Crucigrama
1 medicaments prescrits per metges de centres especialitzats que disposin dels mitjans adequats per realitzar determinats diagnòstics, encara que la seva administració i seguiment es pugua realitzar fora del hospital o centre.
2 Les plantes i les seves barreges, així com els preparats obtinguts de plantes en forma d’extractes, liofilitzats,estilats, tintures o qualsevol altre preparació galènica que es presenti amb utilitat terapèutica, diagnòstica o preventiva.
3 un medicament destinat a un pacient en específic, preparat pel farmacèutic o davall la seua direcció, per a complementar expressament una prescripció mèdica detallada de les substàncies medicinals que inclou
4 requereixen l’atenció del equip multidisciplinari d’atenció a la salut. Generalment només es dispensaran en els Serveis de Farmàcia Hospitalària.
5 nom que identificará al medicament d’un determinat laboratori farmacèutic.
6 agent químic que actua sobre el sistema nerviós central, el que comporta com a conseqüència canvis temporals en la percepció, l’ànim, estat de consciència i comportament.
7 obtingut a partir de substàncies denominats ceps homeopàtics d’acord a un procediment de fabricació homeopàtic descrit en la Farmacopea Europea o en la Reial Farmacopea Espanyola o, en una farmacopea utilitzada de forma oficial en un país de la Unió Europea.
8 substància destinada a ser utilitzada en el diagnòstic, cura, mitigació, tractament o prevenció de malalties
9 Tota matèria prima afegida al principi actiu que no tenen efecte farmacològic.
10 Tota matèria, de qualsevol origen: humà, animal, vegetal, químic o altre tipus a la que s’atribueix una activitat apropiada per constituir un medicament
11 Qualsevol preparació antigènica, constituïda per microorganismes, administrada amb la finalitat d’estimular els mecanismes de defensa específics del individu contra uns determinats patògens.
6
2
3
7
10
4
8
11
1
5