Crear actividad
Jugar Test
1. 
Quants diners es gastarà el Pau si vol comprar 2 pilotes i 1 jersei?
2. 
A l'hora de pagar, el Pau es troba amb què només té un bitllet de 50 euros, quin serà el canvi que haurà de donar-li el botiguer?
3. 
La Paula i la Cristina són les encarregades de comprar les pilotes per l'escola però només tenen 30€, quantes pilotes podran comprar?
4. 
Si volguessin comprar una altre pilota quants diners els hi caldria de més?
5. 
Si compressin les 4 pilotes, quins serien els bitllets i monedes que haurien d'utilitzar?
A.
10€
B.
5€
C.
20€
D.
2€
6. 
L'Arnau i la Irene són els encarregats d'anar a comprar els llibres i les roses per Sant Jordi, sabent que a la classe de 3rB hi han 9 nens i 14 nenes i que cada nen ha de rebre un llibre i cada nena una rosa, quants euros es gastaran?
7. 
Just abans de pagar, arriba el Pablo i els explica que a la botiga del costat fan la següent oferta. Quants euros els hi costarà ara només els llibres?
8. 
Per tant, respecte al preu inicial de 100 euros, quants euros s'hauran estalviat?
9. 
Entre tota la classe, han pensat fer una sorpresa a les mestres, i regalar una rosa a cada una. Quantes roses podran comprar amb els 40€ que els hi han sobrat?
10. 
A l'hora de comptar les cadires per a la festa de Sant Jordi, les mestres de l'escola han vist que en falten 50. Els hi ha tocat als delegats de l'aula de 3rB, la Marina i l'Aitor, anar-les a comprar acompanyats d'una mestra. Però a l'hora de comprar-les es troben amb aquesta oferta. Quants euros s'estalviaran?
11. 
Amb aquests 200€ que han sobrat, decideixen comprar garlandes per decorar l'escola. En necessiten 19 en total, quina de les dues hauran de comprar?
A.
La primera garnalda, 8€
B.
La segona garnalda, 12€
12. 
Per tant, escollint la primera opció de 8€ quants euros els hi sobraran?
13. 
I quants euros els hi faltaran per poder agafar la segona garnalda? (Recorda que en necessiten 19)
14. 
L' Ariadna acompanya a la Claudia a comprar-se unes bambes, un cop a la botiga, no saben quins són els bitllets i monedes que han d'utilitzar. Les ajudem?
A.
5€
B.
50 cent.
C.
20€
D.
1€
E.
2€
F.
10€