Crear actividad
Jugar Completar frases
De hersenen bestaan uit twee hersenhelften , ook wel de ____________________ genoemd . Deze twee helften worden gescheiden door de hersenbalk of het ____________________ ____________________ .
De overgang van de grote hersenen naar het ruggenmerg wordt de hersenstam of ____________________ ____________________ genoemd .
Deze hersenstam bestaat uit drie delen : de middenhersenen of het ____________________ , de ____________________ of brug en het verlengde merg of het ____________________ ____________________ .
Iedere hersenhelft bestaat uit 4 kwabben : de ____________________ ____________________ of de voorhoofdskwab , de ____________________ ____________________ of de zijkwab , de ____________________ ____________________ of de slaapkwab en de ____________________ ____________________ of de achterhoofdskwab .
Het PZS bestaat uit ____________________ paar ____________________ en ____________________ paar ____________________ . een zenuw van het PZS wordt ook wel ____________________ genoemd .